Felhasználói név Jelszó


























Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Liget Wellness és Konferencia Hotel
Cím: 5540 Szarvas, Erzsébet liget Pf.16Email: info@ligetszarvas.hu
Web: www.ligetszarvas.huTelefon: (66)311-954, (70)324-9298
Fax: (66)216-141Gps: 46.86221313 , 20.55145264

Bemutatkozás

Szarvason, Budapesttõl 160 km-re található a csend és nyugalom szigete, a Liget Wellness és Konferencia Hotel****.
Az igényes belsõ, a háborítatlan természeti környezet és a széleskörû wellness szolgáltatások teszik szállodánkat vonzó célponttá a pihenni vágyók és a konferencia szervezõk számára egyaránt.
36 minden kényelmi igényt kielégítõ kétágyas szoba, két családi lakosztály és egy De Luxe lakosztály várja az ideérkezõket igényes, luxuskivitelû, Bali szigetérõl származó keményfa bútorokkal és kiegészítõkkel berendezett hotelben. A szobákból fantasztikus kilátás nyílik a Körös kanyarulatára, illetve az Erzsébet liget õsi fáira.
Légkondícionált konferencia és szekció termeink hangszigetelt mobilfallal elválaszthatóak, így rugalmasan illeszkednek a szervezõk igényeihez.


Szobatípusok:
-15 db kétágyas Standard szoba a fõépületünkben
-16 db kétágyas Superior szoba terasszal a fõépületünkben, melybõl 13 db szoba a Körösre néz
-5 kétágyas szoba a Magnólia Házban, melyek a fõkapunál lévõ épület 1. emeletén találhatóak
-1 De luxe lakosztály a szálloda I. emeletén, melyhez egy tágas nappali és egy hálószoba tartozik csodálatos kilátással a Körösre

A fenti szobák közül az épület adottságainak és ötletes kialakításának köszönhetõen 21 a Holt-Körösre néz. Ez a látvány minden bizonnyal megnyugtatóan hat majd minden vendég számára, hisz a víz pihentetõ látványa kutatásokkal igazolt. A hotel többi szobájában lakó vendégeink pedig az Erzsébet liget faóriásaiban gyönyörködhetnek.
A tervezés során ezért is törekedtünk arra, hogy ezek a szobák tájolásukon túl méretükkel, felszereltségükkel teljes kikapcsolódást nyújtsanak.
A szobák természetesen külön fürdõszobával, színes televízióval, minibárral, telefonnal és WIFI internet elérhetõséggel rendelkeznek. A családosok igényeit figyelembe véve a szobák egy része összenyitható, így a együtt lehetnek és mégis külön életet élhetnek. A vízpartra nézõ szobákhoz terasz tartozik, ahonnan gyönyörû kilátás nyílik a Holt-Körösre.
Az emeleten mozgássérült vendégek részére egy szobát alakítottunk ki. Az épület, a lift és a folyosók szélessége kapcsán kerekes székkel is megközelíthetõ, ami elõnyt jelent a családosoknak is , akik akár babakocsival vagy anélkül is biztonságosan közlekedhetnek az épületben.






Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0